in

Pet godina uspješne priče sa PK SPID

Slatka-Tajna.Eu

Članovi Plivačkog kluba SPID Selma Purić, Ajdin Karišik, Ismail Barlov i Ismail Zulfić, na čelu sa osnivačem i glavnim trenerom Amelom Kapom, juče su posjetili prostorije BH Telecoma u sklopu nastavka uspješne, petogodišnje saradnje sa ovom kompanijom.

Mlade vodene heroje je ugostio direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku Emir Višća, koji je ovom prilikom naglasio koliko je ponosan na dosadašnju saradnju.

“Vi ste veliki genijalci i motivatori svima nama. Vi ste naši pravi šampioni. Ovo je poseban sastanak, sa posebnim emocijama i meni lično najdraže i najljepše sponzorstvo”, kazao je Višća i naglasio da će BH Telecom u narednim godinama Klubu pružiti još značajniju podršku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuSPID je prvi i jedini plivački klub za osobe sa invaliditetom u Bosni i Hercegovini, čiji je primarni cilj rehabilitacija, resocijalizacija, inkluzija, razvoj, podsticanje i promovisanje programa omasovljavanja sportista osoba sa invaliditetom. Klub trenutno broji 87 aktivnih članova iz cijele Bosne i Hercegovine.
“Najvažnija poruka koju šaljemo na svim takmičenjima glasi: „U vodi smo svi jednaki“, i tipična djeca i ona koja imaju fizički nedostatak, Downov sindrom, autizam… Svi samo plivaju i uživaju, a bez podrške BH Telecoma ne bismo uspjeli”, rekao je Kapo.  

S obzirom na samo visoke mjesečne troškove (cca 3.000,00 KM) korištenja Olimpijskog bazena Otoka u Sarajevu, gdje članovi svakodnevno treniraju, u svom djelovanju Klub opstaje isključivo na osnovu kontinuirane podrške BH Telecoma.

“Vi ste s nama od početka i bez vaše podrške ne bismo uspjeli. Vas osjećam kao prijatelje”, istakao je osnivač Kluba Amel Kapo.

Male heroje u narednom periodu očekuju brojna domaća i internacionalna takmičenja na kojima im želimo mnogo sreće i uspješno preplivanih dionica!
BH Telecom kao društveno odgovorna kompanija nastavlja ispisivati dobre priče i pokazivati da zajedno možemo više i bolje.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Sarajevu održana promocija turističke sezone Crne Gore

Belma Huseinefendić izborila četvrtfinale „Zvezda Granda“: Za mene je Karleuša na prvom mjestu