in

MALO VIŠE I MALO MANJE by Jelena Govedarica: Milica hodajuća harizma, atraktivna Sandra

Slatka-Tajna.Eu

*****

Moderno atraktivno u svakom smislu. Boje odlično uklopljene, a ovo je primjer da ovakav dezen pantalona stoji samo ovako zgodnim djevojkama. Sjajna!

*****

Jednom rječju 10 plus! Haljina i sandale tako egzotičan dojam ostavljaju. Frizura je dala taj latino štih. Fenomenalno, iako bi to “malo više” moglo biti jača boja sandala kao u ovoj varijanti sa žutim sakoom da bi mogao i lila sako, ali ovo sve je sjajno.

*****

Decentno, a izazovno a ujedno i prefinjeno zbog ove kraljevske zelene i torbe. Prezgodna djevojka puna harizme a ovdje to “malo više” bila bi torba svjetlije nijanse. Želim joj da nastavi uspjehe na svim poljima umjetnosti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










***

Sandra je atraktivna, lijepa i šarmantna žena. Vesela haljinica uklopljena sa nepogriješivom kožom. Ona ima tu latino ljepotu. Ovdje “malo više” za dužinu haljine jer bi midi dužina izdužila njenu figuru.

*****

Scenski. Istakla je obline, što ona i voli. Ujedno je kao iz turskih serija zbog ukrasa na glavi tako da mi komplet orijentalno izgleda. Haljina je odlična dala joj je odraz stava i elegancije.

****

Ležerno i veselo. Moderna boja a i tunika koju su izbacili u kolekcijama mnogi brendovi. Ovdje “malo manje” za ukras na glavi, suvišan je u ovoj kombinaciji. Sandri želim sreću u nastavku karijere i sa sinom.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Raka i Dejan Stanković Kralj Svađa oko kiselina Farma 2, 2010

Nestašica sirovina trese autoindustriju – Business Magazine