in

KOREKCIJA BORA SMIJALICA TRAJE DVIJE GODINE: Tamara Milutinović pokazala novo lice

Slatka-Tajna.Eu

Tamara Milutinović izazvala je brojne komentare na račun izgleda, kada se pojavila na rođendanskoj proslavi Aleksandre Mladenović.

Pjevačica je na slavlje došla sa Instagram zvijezdom Nikolom Gajićem, u crvenoj haljini sa dubokim šlicem, koji je jasno istakao njenu figuru i primjetan gubitak kilograma. Međutim, ono što je ljudima zapalo za oko je Tamarino lice koje sada izgleda znatno drugačije, te se s razlogom moglo čuti nagađanje da je na licu radila neku estetsku korekciju. Manji nos, posebno oblikovane jagodice, samo su neki od stvari koje djeluju korigovano.

Kada je u pitanju moje lice, fazon je u tome da sam naučila kako da se šminkam. Konkretno  sam lijepo iskonturisala i potamnila jagodice, a što se nosa i generalno cijelog lica tiče, mislim da se vidi promjena zbog toga što sam smršala. Skinula sam 7 kilograma, pa mi je zbog toga i lice splasnulo. Ista sam i sa šminkom i bez nje.Jedina stvar koju sam mijenjala vezana je za moje bore smijalice. Dvije godine radim korekciju nazolabijalnih bora smijalica – rekla je Tamara  i dodala da njenu vitku linije duguje dijeti, a ne napornim treninzima.

(Express/ Telegraf)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Startup studio Bihać i Grad Bihać otvaraju nove prilike za mlade u USK

“Oduševio me nevjerovatnom energijom i voljom za život”