in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Bježite od te žene, ona je prostitutka

Slatka-Tajna.Eu

Draga Kleopatra, mjesecima mi se sviđa jedna djevojka, no nikako mi se ne da da budem s njom. Pričaju mi da baš nije moralna osoba ali ja ne vjerujem u to. Meni izgleda sasvim pristojno. Mislim da se i ja njoj sviđam ali nikako da bilo ko učini prvi korak. Vidite li nam zajedničku budućnost?

Šifra: Budućnost, Jajce

– Bolje vam je da i ne činite taj korak, već glavom bez obzira bježite od nje. Dobro vam pričaju vaši prijatelji, ona je laka žena koja novac zarađuje upravo na taj način – prostituisanjem. Ona misli da ste dobrostojeći zato i flertuje s vama. Srećom po vas, od te ljubavi neće biti ništa. Vrlo brzo ćete složiti kockice i jasnije vidjeti sve. U sudbini vam stoji jedna pristojna djevojka koja će vam roditi kćerku pa sina. Pamet u glavu!

Draga i poštovana Kleopatra, hoću li uspjeti završiti fakultet? U posljednje vrijeme mi se ne da da učim, kao da me nešto spriječava u tome. Da li je u pitanju neka magija ili jednostavno se moram malo više “baciti” na knjigu?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šifra: Obrazovanje, Bihać

– Nije u pitanju nikakva crna magija. Vi jednostavno ne volite taj poziv. Taj pravni fakultet nećete završiti, ali hoćete drugi, a to je ekonomija. Shvatit ćete na vrijeme da morate promijeniti fakultet i što prije to uradite prije ćete ga i završiti. Vidim vam i odličan posao u toj struci u kojoj ćete vrlo brzo napredovati. Vi ste jedna veoma pametna osoba i stoji vam i daljne obrazovanje.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

GLUMICA U EGIPTU: Lidija Vukićević pod punom opremom

NATO pozvao na istragu dansko-američkog špijunskog skandala