in

KAO U DOBRA STARA VREMENA: Ben Aflek i Dženifer Lopez obnovili vezu nakon sedamnaest godina pauze!

Slatka-Tajna.Eu

Kao u dobra stara vremena! Ben Aflek i Dženifer Lopez su zvanično ponovo zajedno!

Naime, zgodni par je primjećen dok su išli na romantičnu večeru u Los Anđelesu, a tom prilikom nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog.”Benifer” par kako su ih nekada zvali, ponovo su zajedno 17 godina nakon raskida vjeridbe 2004. godine, a izgledaju zaljubljenije nego ikad.Par je prvi put primećen zajedno prije nekoliko nedjelja tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gdje su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

Paru se na večeri pridružio pjevačicin dugogodišnji menadžer Beni Medina, koji se osmijehivao od uha do uha dok je gledao u zaljubljeni par.

Džej Lo je tom prilikom nosila pink rolku, bež kaput i farmerke, dok je u ruci nosila roze tašnicu, a obula je bež štikle. Ben je nosio farmerke i majicu, preko koje je obukao crnu kožnu jaknu,a fanovi kažu da su oboje izgledali kao da je vrijeme za njih stalo.

-Najljepši par ikada- “Vau obožavam ih. Tako sam uzbuđena, nadam se da nije u pitanju njena osveta- glasili su komentari fanova.

Podsjetimo, njih dvoje su se upoznali na setu filma “Gigli” 2001. godine i bili su vjereni od 2002. do 2004, nakon čega se on oženio s glumicom Dženifer Garner, s kojom je dobio troje djece i od koje se razveo 2018. godine.

Lopezova je u međuvremenu bila u braku sa pjevačem Markom Entonijem, s kojim ima blizance – Maksimilijana i Emu.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Complete School – The Easy to Understand Math Tutorials Collection

Federer u trećem kolu, Čilić nemoćan