in

VOLIM DA RAZBIJAM PREDRASUDE: Jelena Karleuša otkrila da li nosi donji veš

Slatka-Tajna.Eu

– Ne mogu da kažem da mi ne prija i da mi ne laska. Ja bih se zapitala da nije tako. Volim da budem neko ko je inspiracija, jer i ja često nalazim inspiraciju kod svjetskih javnih ličnost i- rekla je diva.

I dok mnogi smatraju da je Karleušin posao provokacija, ona je to negirala.

– Moj posao nije provokacija, moj posao je muzika. Ne postoji osoba koja je dovoljno provokativna da bude na vrhu 26 godina, ali ja sve što dotaknem pretvaram u biznis i to je talenat koji se stiče rođenjem. Ne može se naučiti. Da iza toga nemam ozbiljnu karijeru i hitove ja ne bih bila ovdje gdje jesam. Mnogo je dobrih riba, mnogo je mlađih riba i onih koje žele da provokacijama nešto naprave, ali traju koliko i te provokacije. Voljela bih da neko pokuša da traje i izgleda ovako poslije 26 godina karijere ili sa 42 godine – objasnila je ona.

Kada se Jelena Karleuša prije nekoliko dana pojavila na snimanju “Zvezda Granda” jedno od pitanja koje je sve zaintrigiralo bilo je da li je ovoga puta obukla donji veš.

– Ja uvijek imam, a i kada nemam to zna cijela javnost – otkrila je Jelena.

Iako za svoja smernija izdanja, na društvenim mrežama, dobija mnogo pohvala na sceni se najviše voli da se osjeća drugačije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Moram da budem brutalno iskrena, ja se najljepše i najprirodnije osjećam kada sam gola. Ljudi mnogo vole moju modu i čekaju da se ja oblačim kako oni svi žele, a ja stvarno volim da razbijam stereotipe kako treba da se oblači majka dvoje djece, žena, supruga od 42 godine.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

IZ PERIODA KAD JE BILA SPLAVARUŠA: Prepoznajete li Miljanu Kulić?

N1 Pressing: Senad Hadžifejzović (2.6.2021)