Categories: Sport

Veliki korak za Malene-Mozzart podržao košarkašice Mladog Krajišnika

Poznate su po nadimku Malene, a već su ostvarile velike uspjehe. Košarkašice ŽKK Mladi Krajišnik, trenutno se takmiče u Premijer ligi BiH u kojoj su ove sezone zauzele šesto mjesto. Kako bi u budućnosti bilježile još bolje rezultate, regionalni lider u priređivanju igara na sreću usrećio ih je novim dresovima i nadresovima.

Klub je 25. maja obilježio čak 58 godina uspješnog rada, a jedan je od rijetkih koji ne naplaćuje članarinu.

“Posebno nam je drago, velika čast i zadovoljstvo da smo dobili novog prijatelja i donatora. Od srca se zahvaljujemo kompaniji Mozzart, veoma nam znači svaki vid pomoći i nadamo se da je ovo prvi korak naše međusobne saradnje”, kaže Brane Čovičković, generalni menadžer Ženskog košarkaškog kluba Mladi Krajišnik, Banjaluka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Stopama seniorki bi mogle da krenu i juniorke i kadetkinje sa kojima u Mladom Krajišniku posljednjih nekoliko godina intenzivno rade. Takmičenje u svojim uzrasnim kategorijama na nivou Područnog košarkaškog saveza Banjaluka završile su kao prvoplasirane. Juniorke su zatim postale i šampionke Republike Srpske, dok kadetkinje očekuje finalni meč sredinom ovog mjeseca. Najbolje od najboljih očekuje završnica prvenstva BiH početkom iduće školske godine.

U Mladom Krajišniku ne treba da brinu ni za podmladak koji vrijedno trenira. Naime, njihove pionirke i mlađe pionirke sarađuju sa klubovima kao što su KK Ruki iz Banjaluke i OKK Čelinac.

Pomoć u radu im pružaju grad Banjaluka, resorno Ministrastvo, kabinet predsjednice Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BIH. Ipak, podrška donatora i prijatelja sporta, kao što je Mozzart, dodatni im je vjetar u leđa.

“Donacijom opreme ovom klubu podržavamo mladost i talenat. Mladim košarkašicama želimo da im novi dresovi i nadresovi donesu i nove sportske uspjehe u budućnosti”, kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta.

Redakcija

Recent Posts

Abdulah Sidran ‘u svakom pogledu’

Akademik, scenarista, slučajni reper, kompleksna ličnost, pjesnik vječnik. Sve su ovo uloge Abdulaha Sidrana, jednog…

1 sat ago

Banjalučanin zabrinuo Piksija

Fudbalski reprezentativac Srbije Srđan Babić povrijedio se tokom polufinalnog duela Kupa Rusije između njegovog Spartaka…

1 sat ago

Serija U klinču 3, epizoda 18: Guru fakulteta (VIDEO) – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Serija "U klinču 3" epizoda 18 - "Guru fakulteta":Pop leži povređen na sceni fakulteta, Aljoša…

1 sat ago

U Neumu upecan najopasniji morski pas Jadrana

NEUM - Lokalni ribar danas je u Neumu ulovio Modrulja, morskog psa koji je još…

3 sata ago

Dok drugi roštiljaju, pogledajte šta Amra i Edin Džeko rade za 1. maj

Dok manje-više svi roštiljaju ili okreću janje povodom 1. maja, Međunarodnog dana rada, kapiten fudbalske…

3 sata ago

Deseci uhićenih u Gruziji na prosvjedu protiv “zakona o stranim agentima”

Deseci ljudi uhićeni su u Gruziji nakon što je policija u glavnom gradu Tbilisiju suzavcem…

3 sata ago