in

Veliki korak za Malene-Mozzart podržao košarkašice Mladog Krajišnika

Slatka-Tajna.Eu

Poznate su po nadimku Malene, a već su ostvarile velike uspjehe. Košarkašice ŽKK Mladi Krajišnik, trenutno se takmiče u Premijer ligi BiH u kojoj su ove sezone zauzele šesto mjesto. Kako bi u budućnosti bilježile još bolje rezultate, regionalni lider u priređivanju igara na sreću usrećio ih je novim dresovima i nadresovima.

Klub je 25. maja obilježio čak 58 godina uspješnog rada, a jedan je od rijetkih koji ne naplaćuje članarinu.

“Posebno nam je drago, velika čast i zadovoljstvo da smo dobili novog prijatelja i donatora. Od srca se zahvaljujemo kompaniji Mozzart, veoma nam znači svaki vid pomoći i nadamo se da je ovo prvi korak naše međusobne saradnje”, kaže Brane Čovičković, generalni menadžer Ženskog košarkaškog kluba Mladi Krajišnik, Banjaluka.

Stopama seniorki bi mogle da krenu i juniorke i kadetkinje sa kojima u Mladom Krajišniku posljednjih nekoliko godina intenzivno rade. Takmičenje u svojim uzrasnim kategorijama na nivou Područnog košarkaškog saveza Banjaluka završile su kao prvoplasirane. Juniorke su zatim postale i šampionke Republike Srpske, dok kadetkinje očekuje finalni meč sredinom ovog mjeseca. Najbolje od najboljih očekuje završnica prvenstva BiH početkom iduće školske godine.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U Mladom Krajišniku ne treba da brinu ni za podmladak koji vrijedno trenira. Naime, njihove pionirke i mlađe pionirke sarađuju sa klubovima kao što su KK Ruki iz Banjaluke i OKK Čelinac.

Pomoć u radu im pružaju grad Banjaluka, resorno Ministrastvo, kabinet predsjednice Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BIH. Ipak, podrška donatora i prijatelja sporta, kao što je Mozzart, dodatni im je vjetar u leđa.

“Donacijom opreme ovom klubu podržavamo mladost i talenat. Mladim košarkašicama želimo da im novi dresovi i nadresovi donesu i nove sportske uspjehe u budućnosti”, kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hakeri napali najveću svjetsku tvrtku za preradu mesa JBS

Uz nenamjenski kredit u Sparkasse banci: M paket usluga besplatan zauvijek!