in

SIGURNOSNIM STANJEM U MOSTARU ZABRINUTI MARIĆ I KORDIĆ:’Nakon huliganskih napada i paljenja kafića, neophodno je…’

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/06/mostar_kordic_i.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/06/mostar_kordic_i.jpg”,”caption”:”Mario Kordiu0107 i Salem Mariu0107 (Foto: Fena)”,”bg”:”87c4e2″}]

Čelni ljudi Grada Mostara, predsjednik Gradskog vijeća Mostara Salem Marić i mostarski gradonačelnik Mario Kordić, izrazili su zabrinutost stanjem sigurnost u Gradu na Neretvi.

Nakon huliganskih incidenata u aprilu u zadnja dva dana dogodilo se paljenje kafića u samom gradu, dok je u mjestu Potoci sjeverno od Mostara na obiteljsku kuću bačena ručna bomba.

Mostarski gradonačelnik u izjavi novinarima kazao je kako se još ne zna točan datum sjednice Gradskog vijeća na kojoj bi predstavnici županijskog MUP-a vijećnicima trebali prezentirati informaciju o stanju sigurnosti u Mostaru.

“Žao mi je što se događaju takve stvari. Mi još nismo dobili konkretan odgovor tko će doći prezentirati stanje sigurnosti. Ja se nadam da će predsjednik Gradskog vijeća uputiti apel prema MUP-u i policiji kako bismo i tu stvar razjasnili. Ne vjerujem da će ta sjednica riješiti probleme koje imamo, ali možda će nam dati neki smjer u kojem trebamo ići kako bi povećali sigurnost u Mostaru”, istaknuo je gradonačelnik Kordić.

Predsjednik Gradskog vijeća Mostara Salem Marić izrazio je zabrinutost stanjem sigurnosti u Mostaru, dodavši kako Klub Bošnjaka inzistira da se o toj temu razgovara u Gradskom vijeću.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Iz MUP-a smo dobili izvještaj, ali nismo dobili osobu koja će taj izvještaj prezentirati nama vijećnicima kako bi mogli postaviti određena pitanja”, kazao je Marić.

Po njegovim riječima, za 10. juna zakazana je tematska sjednica o odlagalištu komunalnog otpada na Uborku, a o stanju sigurnosti moglo bi se razgovarati na sljedećoj redovnoj sjednici Gradskog vijeća koja bi se, također, trebala održati u junu.

(Fena)

loading…


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ZNAČAJNA SIMBOLIKA: Popularni Damijano ima vrlo zanimljivu tetovažu

Bh. dame razbile Estoniju i osigurale F4 u Mariboru