in

POMAŽE KOLIKO MOŽE: Sloba Vasić je počeo raditi,ali nije zapostavio porodicu

Slatka-Tajna.Eu

Sloba Vasić postao je bogatiji za još jednog člana porodice prije nešto više od dva mjeseca, kada je na svijet došla kćerkica Marija. Sada otkriva kako se snašao u ulozi oca.

– Sjajno sam se snašao u ulozi oca. Obavljam sve što je potrebno mom djetetu. Pomažem supruzi, zaista sam se dobro snašao. A Lela je najbolja majka na svijetu – poručuje Sloba i dodaje kako se on i supruga trude da budu samostalni roditelji.

– Pomažu svi koliko je moguće. Ali mi se zaista trudimo da budemo samostalni i da sve što možemo, obavimo sami – smatra Sloba koji je konačno počeo da radi pjevački posao nakon duže pauze uslijed koron virusa i vanrednog stanja.

– Radio sam za vikend konačno. Neće biti lako da se sve vrati u normalu, ali ja se trudim. Dajem sto posto sebe za sve, tako da sigurno očekujem uspjeh na svim poljima. Ako gledamo finansije, izgubio sam puno novca za vrijeme korone. Ne znam ni sam koliko. Trebalo je puno svirki odraditi, bilo je već dogovoreno nastupa unaprijed, ali eto… Ko bi se nadao svemu ovome? – ističe Vasić koji je prezadovoljan novom pjesmom „Šta sam dužan“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku -Zadovoljan sam kako je prošla pjesma. Komentari, pozivi i poruke mi sve govore. A već sam na nastupu par puta pjevao, jer su mi poručivali. Tako da, zaista vrhunski! Trenutno se bavim promocijom nove pjesme “Šta sam dužan”. Radim takođe i na novom projektu, da to bude spremno i kada dođe momenat ugleda svjetlost dana. Bavim se sobom maksimalno kao što sam već rekao, tako da publika može zaista očekivati dosta od mene za naredni period – zaključuje Sloba Vasić.

(Express/Blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hanka Paldum nakon popuštanja mjera stalno putuje: Emotivan susret u Zagrebu sa Tarikom Filipovićem – Ekspanzija.com

Kako Mostarac Zvuči Strancima (Hercegovački Naglasak) Mostar – Smješno – Moraš Poslušat