in

MOGAO JE SAMO DA ČESTITA: Belma Huseinefendić još ne vjeruje da je pobijedila Isaka Šabanovića u duelu

Slatka-Tajna.Eu

Belma Huseinefendić ove subote uspjela je ono što niko do sada nije. Pobijedila je Isaka Šabanovića  u duelu. Vidno iznenađena, kandidatkinja nije krila sreću i suze.

 – Ja ne mogu da vjerujem. Pored toga što je on u pitanju, formirani pevač i zvijezda kao što je rekao Bosanac, bio je pritisak radi mene, koji sam sama stvarala. Htjela sam da budem puno bolja nego što sam prije bila i da dokažem šta sve umijem. Dodatna motivacija mi je bio i brat kome sam posvetila ovu pjesmu – rekla je ona.

Iako su protivkandidati, takmičari se privatno jako vole i druže, te jedni druge ne smatraju konkurencijom.

– Ne mogu reći da mi je svejedno bilo, ali shvatila sam da moram ići stepenicu više nego što sam i sama planirala. Ali nema veze, ja se ne borim protiv njega, iako su to dueli, ja se tamo borim protiv same sebe. Ja imam potrebu da budem bolja i vjerujem da ću vremenom biti nešto izvanredno. Ako ništa, ja ću se truditi da budem nešto izvanredno – istakla je takmičarka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuBelma je ovim nastupom otišla direktno u četvrtfinale i time obezbijedila sebi ugovor i sigurno mjesto u Grand produkciji.Isak je čestitao Belmi odmah na sceni i pokazao da je pravi džentlmen.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Veliki preokret Đerea protiv Kecmanovića za treće kolo Rolan Garosa

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE / Krajem jula stiže još jedan sin: Naida Bešlagić pokazala trudnički stomak – Ekspanzija.com