in

Jovana Jeremić otkrila zbog čega je napustila HEPI! Voditeljka prvi put o prelasku na drugu televiziju i stanu u Beogrdu na vodi

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljka Jovana Jeremić pre nekoliko dana napustila je Hepi televiziju gde je provela desetak godina.

Ona je sada otvoreno govorila o razlozima zbog kojih je dala otkaz u matičnoj kući gde je radila.

“Deset godina sam radila na toj televiziji i ta televizija je meni u srcu. Ja sam tu počela, nastala, tu sam napravila svoje ime i prezime. Ponosna sam na to šta sam dala toj televiziji, ostavila sam veliki medijski kapital Hepi televiziji. Dala sam celu sebe. Nisam nijednog momenta povlačila ručnu, I duša i srce su bili podređeni tom poslu. Često kažem da sam bila venčana za tu televiziji, a ne za supruga i ćerku”, rekla je Jovana i dodala:

“U jednom momentu imaš prioritet. Meni je sada prioritet moje dete. Kad kažem moje dete, znači vreme koje mogu da provodim sa svojim detetom, to je pod jedan i pod dva – da svom detetu omogućim lagodan život koji ona zaslužuje, samim tim što ima majku koja toliko radi”.

Na pitanje voditelja Ognjena Amidžića da li može da otkrije gde prelazi, Jovana je odgovorila:

“Ja ne prelazim, ja dolazim da ostanem i da pobedim, to je velika razlika. Otvoreno je tržište, ja sam sada žena na tržištu. Sada asm u biznis prometu. Koliko daš, toliko dobiješ”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuJeremićeva je prokomentarisala i glasine da je od televizije Pink dobila stan u Beogradu na vodi.

“Vrti se nešto oko stana, da”, rekla je Jovana u “Amidži šouu”.

Kurir.rs/I.B.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRIHODI OD INDIREKTNIH POREZA VEĆI ZA 214 MILIONA KM

Broj žrtava trgovine ljudima u BiH tokom 2020.