in

Ispčivala nikad viđena fotka sa vjenčanja Vesne Zmijanac i Kemiša Pjevačica i harmonikaš u STRASNOM zagrljaju, evo kako su izgledali

Slatka-Tajna.Eu

Harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš i pevačica Vesna Zmijanac osamdesetih godina bili su u braku koji je trajao tri i po godine.

Sada je na jednoj Instagram stranici isplivala njihova fotografija sa venčanja, a pevačica je tada dosta drugačije izgledala, kao i Kemiš.

Naime, ona je imala tada popularnu frizuru, plavu kosu i lokne, dok je on takođe imao dužu kosu i mnogo manje kilograma.

Danas, harmonikaš je u višegodišnjem braku sa Vesninom koleginicom Zoricom Brunclik.

– Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena – rekla je pevačica jednom prilikom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuS druge strane, Miroljub imo svoju verziju bračnog života s „kraljicom tuge“.

– Vesna i ja smo se rastali kao ljudi. Nakon razlaza imao sam svoj stan, vodeni krevet i brojne devojke. Nije mi padalo na pamet da se vezujem. Nakon nekog vremena u moj život ušla je Zorica i unela neku drugu dimenziju. Moja sadašnja žena me nije otela Vesni, već sam tada sam odlučio da odem – objasnio je Kemiš u jednom intervjuu.

kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

STIŽE NOVI COVER UZ NOVU MENADŽERICU: Elma Seferović vrijedno radi

OČEKIVANI REALNI EKONOMSKI RAST U BIH U 2021. MINIMALNO TRI POSTO U ODNOSU NA PROŠLU GODINU