in

Bred Pit ima novu djevojku: Čak 21 godinu mlađa od njega!

Slatka-Tajna.Eu

Podsjetimo, mislilo se kako je Pit prošle godine obnovio ljubav sa bivšom suprugom, glumicom Dženifer Aniston (52), a tokom godine kratko je bio u vezi sa njemačkom manekenkom Nikol Poturalski (28). Pit i Dey još nisu viđeni zajedno niti su potvrdili planiraju li započeti vezu

Anonimni izvor je nedavno podijelio sa britanskim portalom da se glumac Bred Pit (57) ponovno upustio u ljubavne vode.

Čini se kako mu je u posljednje vrijeme dobro krenulo, posebno nakon što je pobijedio u sporu sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli (45) i dobio zajedničko starateljstvo nad njihovom maloljetnom djecom.

Spor između Pita i Džoli trajao je još od 2016. godine i navodno bio veoma stresan za glumca, kome je supruga branila da vidi djecu. Sada, kada je to riješeno, izvor je otkrio da je Pit razmijenio broj sa pjevačicom i glumicom Androm Dej (36) koju je upoznao na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oskara.

– Flertovali su iza scene, a i razmijenili brojeve – kratko je izjavio izvor i rekao da je razmijena mogla biti i poslovna.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dej je glumila džez pevačicu Bili Holidej u filmu “United States vs. Billie Holiday” i nomininovana je za najbolju glavnu žensku ulogu. Iako nije osvojila zlatnu statuu, na crvenom tepihu je zablistala u zlatnoj asimetričnoj haljini sa visokim prorezom do boka. Navodno je upravo u toj kombinaciji “zapela” Bradu za oko.

– Već je duže vrijeme na Bredovom radaru – rekao je anonimni insajder.

Podsjetimo, mislilo se kako je Pit prošle godine obnovio ljubav sa bivšom suprugom, glumicom Dženifer Aniston (52), a tokom godine kratko je bio u vezi sa njemačkom manekenkom Nikol Poturalski (28). Pit i Dey još nisu viđeni zajedno niti su potvrdili planiraju li započeti vezu.

– Neki Bredovi prijatelji već pričaju kako bi bili divan par – tvrdi ipak izvor.
(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SEVE UŽIVA NA MALDIVIMA: Pozirala u crvenom kupaćem kostimu

Balkanske Provale – Parodije na reklame