in

Sergej Ćetković spakovao “Kofer” pun iznenađenja – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Nakon skoro godinu dana od posljenjeg singla “Vratile se ptice”, Sergej Ćetković se vraća na muzičku scenu. Sa sobom nosi kofer pun iznenađenja za publiku. Spreman je da nastavi tamo gdje je stao i u velikom stilu obilježi jubilej – 20 godina karijere.

Publici je predstavio novi singl “Kofer”. Svoje vrijeme u dopa pandemije usmjerio je na stvaranje novih djela. Ovaj jedan od najpopularnijih kantautora u regionu radi na svom sedmom po redu, studijskom albumu. Album će ugledati svjetlost dana već na jesen.

Pjesma “Kofer” je prva s albuma koji će nositi isti naziv. Otvara novo poglavlje u svojoj karijeri i predstavlja svoj drugačiji izraz.

Publici Sergej sada donosi najzreliju i najautentičniju muzičku priču do sada. Ovaj singl u mnogo čemu se razlikuje od dosadašnjih i iznenadio je slušaoce.

Dugo sam čekao ovaj trenutak i jako se radujem premijeri nove pjesme sa kojom nastavljam tamo gdje sam stao prošle godine koja je, nažalost, poremetila sve planove. Ipak, muzika nema rok trajanja i za kvalitetne pjesme je uvijek pravi momenat, tako da se nadam da će ‘Kofer’ na jedan način označiti i povratak normalnom životu, koncertima i susretima sa publikom koja mi mnogo nedostaje. Novi album je završen i mogu reći da sam ponosan na sve što sam sa svojim timom uradio, ali idemo korak po korak. Za sada, pozivam sve ljude da zajedno sa mnom, uz novu pjesmu, krenu na lijepo putovanje sa koferom punim dobre energije i pozitivnih emocija. Obećavam da će se jako dobro provesti i uživati u svemu što sam pripremio – kaže Ćetković.

Tekst i muziku za pjesmu “Kofer” radio je Sergej, dok je za aranžman bio zadužen Mahir Sarihodžić. Spot u produkciji NN Media snimljen je na veoma specifičan način. Sniman je u nesvakidašnjem ambijentu i donosi uzbudljivu i emotivnu filmsku ljubavnu priču. Reditelj je Nemanja Novaković, a direktor fotografije Lazar Bogdanović.

U susret novom albumu i koncertima na kojima će sa publikom nadoknaditi sve propušteno, Ćetković sa koferom punim odličnih novih pjesama kreće na muzičko putovanje na kome će obilježiti dvije decenije karijere i ponovo osvojiti region.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

VRHUNSKI PADOVI U KAFANI

DOBRA VIJEST: U BiH iz EU stigle nove doze ‘BioNTech/Pfizer’ vakcina