in

Samo nam je još ovo trebalo, Željko Komšić se sada obrušio na Dušanku Majkić, kao da nema pametnija posla…

Slatka-Tajna.Eu

“Lud, zbunjen, nenormalan”, niko nije normalan.

Dušanka Majkić za neusvajanje budžeta pokušala optužiti Džaferovića i Komšića
Iako je prošlo skoro pola godine, budžet institucija BiH još uvijek nije usvojen. Ovaj dokument je trenutno u Predsjedništvu BiH, koje bi ga trebalo usvojiti prije konačne potvrde u oba doma državnog Parlamenta.

Delegatkinja u Domu naroda PSBiH Dušanka Majkić pokušala je danas krivicu za neusvajanje budžeta prebaciti na članove Predsjedništva BiH Željka Komšića i Šefika Džaferovića.

– Prema zadnjoj informaciji koju sam imala, predsjedavajući Predsjedništva Dodik pozvao je druga dva člana Predsjedništva BiH koji se nisu odazvali. Molim vas da pitanja delegirate u tom pravcu, izjavila je Majkić novinarima.

Međutim, iz Predsjedništva, tačnije iz Kabineta Željka Komšića stižu sasvim oprečne informacije.

– Konstatacija gospođe Majkić je u potpunosti netačna. Dodik kao predsjedavajući još nije zakazao sjednicu Predsjedništva BiH na kojoj se treba usvojiti budžet i već mjesecima odbija da to uradi, odnosno da radi svoj posao, rečeno je za iz Komšićevog kabineta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Naš portal pratite na ovom LINKU. Mi ne lažemo i ne uvijamo kao drugi…

Prošle su godine otkako smo od bh. političara vidjeli bilo šta produktivno, a to bi se posebno moglo odnositi na Komšića i Majkić. Imajte pametnija posla osim prepucavanja i ispraznih sastanaka!

M. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Anćeloti zvanično novi trener Reala

Nevjerovatne zdravstvene beneficije krastavaca – Azra Magazin