in

Đoković lako protiv Sandgrena na startu Rolan Garosa

Slatka-Tajna.Eu

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković pobijedio je Amerikanca Tenisa Sandgrena u prvom kolu Rolan Garosa 3:0 u setovima.

Sandgrena, 66. igrača na ATP listi, Đoković je dobio 6:2, 6:4, 6:2.

Đoković je bio siguran i nije dao ni promil šanse Sandgrenu, koji je delovao motivisano, ali jednostavno protiv najboljeg na svijetu nije mogao više od solidnog otpora u drugom setu.

Novak je već na startu meča napravio brejk i zatim do kraja prvog seta još jednom oduzeo servis protivniku i došao do prvog seta sa 6:2.

U drugom je višena ozbiljnija borba. Novak je napravio brejk na startu, a zatim se suočavao u nastavku meča sa čak šest brejk prilika, ali je uspio da ih sačuva i na kraju je slomio otpor Sandrgena.

To je Amerikanca potpuno slomilo, pošto je Novak trećem setu bio potpuno dominantan. Nakon što je Sandgren poveo sa 1:0 u gemovima, Novak je vezao pet gemova i riješio meč.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Novak nije dozvolio Sandgrenu nijedan brejk tokom meča i pokazao je konstantnost tokom čitavog meča.

Imao je priliku da već na servis Sandgrena riješi meč, on je uspio da spasi prvu meč loptu, ali je samo odložio neizbježno, jer je Novak već u sljedećem gemu došao do pobjede.

Đokovića u narednoj rundi čeka Urugvajac Pablo Kuevas, 92. igrač svijeta, koji je bio bolji od Luke Puja sa 3:0. Interesantno, Novak do sada nije igrao protiv Kuevasa tokom karijere. Novakov naredni meč na programu je u četvrtak.

(Telegraf.rs)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Croatian ruling party: N1 reporter was arrogant and patronizing to PM Plenkovic

KENAN POVRIJEDIO GLAVU! Evo šta mu se desilo!