in

Budite dio m:tel Playground izazova i u 2021. godini

Slatka-Tajna.Eu

Da li ste spremni za još jedan ciklus m:tel IoT izazova koji za vas i ove godine pripremaju m:tel i ICT Hub kroz Playground program?

Prijavite svoje pametne ideje zasnovane na IoT rješenjima i učestvujte u ovogodišnjem m:tel Playground izazovu. Pored besplatne edukacije, tehničkih resursa, korisnih informacija, povezivanja, razmjene znanja i iskustava, u ovogodišnjem Playground izazovu opet vas očekuju vrijedne novčane nagrade.

Kada?

Program počinje danas, 1.juna 2021. godine i odvijat će se u nekoliko faza:

  1. Podnošenje prijava
  2. Selekcija najboljih ideja
  3. Realizacija programa kroz mentorstvo i edukaciju
  4. Prezentacija IoT rješenja i proglašenje pobjednika


Kako?

Prijave su moguće do 30. juna 2021. godine putem sajta playground.mtel.ba. Prijavljuju se timovi  iz BiH koji broje od dva do pet članova sa idejama zasnovanim na IoT rješenjima koje treba da odgovore izazovu za unapređenje kvaliteta života digitalizacijom društva iz sljedećih oblasti:

  1. Ušteda resursa
  2. Energetska efikasnost
  3. Saobraćaj
  4. Poljoprivreda


Zašto?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zato što želimo da uz pomoć modernih tehnologija stvaramo bolji svijet i naprednije uslove života u našim zajednicama. Uz IoT rješenja štedimo resurse, aktivno učestvujemo u održivom razvoju, razvijamo zajednicu i neprestano učimo. A tri najbolja rješenja nagrađujemo novčanim nagradama od 2.000, 3.000 i 5.000 KM.

Zakoračite u nove avanture uz m:tel Playground izazov!

Detaljan pravilnik ovogodišnjeg Playground izazova možete pronaći na sajtu playground.mtel.ba

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Znaju biti prepune bakterija: Koliko često čistite slušalice?

Žena Ljube Perućice prestravila se kad je vidjela kameru u kabini: Katarinu snimili golu, pjevač sve prijavio policiji! (VIDEO)