in

BIVŠA PROVOCIRA: Sha neće da sluša Jelenu Batos

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Batosi Nenad Aleksić Sha su raspravu otpočeli za stolom, pred drugim zadrugarima. Jelena je imala primjedbe na račun Nenadovog ponašanja, što mu je odmah stavila do znanja. Istog sekunda reper je pobjesnio, pa joj uzvratio istom merom i poručio da ni ona sa njim tako ne može da razgovara.

Ti meni kažeš :”Ne možeš sa mnom tako da razgovaraš”. Prvo, ne volim da se meni priča to: “Ne možeš”. Nemam namjeru ni sa kim da se raspravljam, samo lagano. Hoću da uživam.To za stolom komentarisanje ljudi sa kojima se družim, da se izaziva rasprava sa mnom… Ma, opušteno, radi šta hoćeš, tvoja stvar. Imam 39 dana, jedva čekam da izađem odavde, to je sve – pričao je Nenad, dok je Jelena tražila dodatna objašnjenja.Reper je potom otišao da se posluži hranomInače, u raspravi sa reperom, ona je pomenula kako je njegova izabranica Tara Simov “daska”, aludirajući na njeno poprsje.

Postavlja se pitanje da li će Nenad Aleksić ostati imun na bujne grudi bivše djevojke, i kako će Tara Simov reagovati na njihovo zbližavanje.

(Express/ Pink)

The post BIVŠA PROVOCIRA: Sha neće da sluša Jelenu Batos appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Uradite pedikir kod kuće u 5 koraka

Vojaž prebolio Breskvicu: Mediji pišu da je sa ovom djevojkom