in

Tony Cetinski nikada sretniji – Otkrio ime prinove – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Hrvatski umjetnik i pjevač Tony Cetinski ne krije svoju sreću i uzbuđenje što će uskoro postati deda. Na svojim društvenim mrežama s pratiocima je sada podijelio fotografiju ultrazvuka.

Podsjećamo, njegov sin Christiano zajedno sa suprugom uskoro će postati roditelj. Toni se uveliko sprema za svoju titulu najboljeg dede na svijetu.

Bog je dao devet mjeseci. Svi oni uskoro će postati prošlost. Svijet će se otvoriti prvim dahom i tvoj put će započeti! Čekamo te 16.08. 2021. draga naša Elena. Tvoj nono – napisao je Tony uz ovu fotografiju. Čestitke su se samo nizale, a mnoge je ova fotografija i rasplakala.

Tony je svog sina dobio 1997. godine dok je bio u ljubavi i prvom braku s Antonelom Butigan. Da su njih dvojica iznimno bliski svjedoće fotografije koje dijele s pratiocima. Jedne prilike, za 18. rođendan, Tony je iznenadio sina Christiana!

Iznenaditi sina i doputovati a da on ne zna. Neprocjenjivo. A sad idemo da kupimo obećanu gitaru. Ako je tebi sine ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio dan kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Srećan rođendan sine. Voli te tata – napisao je tada Toni Cetinski.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SPUŽVA BOB RATNA PARODIJA!!!

HAJDAREVIĆ PUŠTEN NA SLOBODU: Kazao da ne bi napao Senada ni da mu neko platio