in

PJEVAČICA U VELNESU: Nina Badrić zagolicala maštu

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Nina Badrić odavno je naučila pravila posla kojim se bavi i svjesna je toga da obožavateljima mora dati uvid i u svoj privatni život. A to se najbolje vidi na njezinom profilu na Instagramu, na kojem je poprilično aktivna.

Posljednja objava Nine Badrić na Instagramu, malo je reći, ostavila je sve bez riječi. A kako i ne bi kada je riječ o fotografiji nastaloj u velnes centru jednog dubrovačkog hotela, u kojem se opuštala i uživala, puneći baterije za, nadamo se, neke nove nastupe.

Na toj fotografiji, snimljenoj na samom rubu masažnog bazena, Nina pozira u bikiniju s uzorkom leoparda, što se jasno vidi po trakama vezanim oko ramena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










No, ono što je zagolicalo maštu njezinih pratilaca prekrižene su noge, preko kojih je stavila ruke. Fotografija bez previše filtera, koja pokazuje kako Nina izgleda u stvarnom životu, ostavila je sve bez riječi.

Inače, posljednjih dana Nina je bila poprilično zaposlena. Snimala je spot za novu pjesmu, a boravila je i u Dubrovniku, čime se pohvalila upravo na Instagramu.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

vojni orkestar svira hej sloveni(smesno)

Navijači slave na ulicama Mostara nakon što je Velež izborio plasman u Evropu