in

Općina Žepče kroz projekat “Nigdje kao kod kuće” jača veze dijaspore sa rodnim krajem

Slatka-Tajna.Eu

U cilju osnaživanja komunikacije sa žepačkom dijasporom i kreiranja servisa koji će im pružati sve relevantne informacije, Općina Žepče je pokrenula izradu baze podataka žepačke dijaspore.

Baza podataka se izrađuje u svrhu olakšavanja i poticanja gospodarske, kulturne i sportske suradnje između pojedinaca, kolektiva, poduzeća iz općine Žepče sa predstavnicima žepačke dijaspore, razmjene i širenja informacija, promocije ulaganja u općinu Žepče, kao i promocije poslovnih ljudi iz iseljeništva/dijaspore a sve u cilju da uključe dijasporu u svakodnevni društveni, gospodarski i kulturni život rodnog kraja.

Također, cilj  je da i mlađe generacije koje su u iseljeništvu ostvare emotivnu povezanost sa rodnim krajem i lokalnim stanovništvom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podaci za Bazu podataka žepačke dijaspore se dostavljaju isključivo na dragovoljnoj osnovi. Podaci su povjerljivi, neće se distribuirati i koristit će se samo za potrebe projekta “Nigdje kao kod kuće” i to isključivo po pitanju potencijalne suradnje sa dijasporom. Detaljne informacije možete pogledati na linku: zepce.online/nigdje-kao-kod-kuce.

Projekat “Nigdje kao kod kuće” je finansiran u okviru granta podrške  jedinicama lokalne samouprave za provedbu Politike o suradnji s iseljeništvom Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Osaka se povukla sa Rolan Garosa

Kreativni načini upotrebe ostataka hrane