in

MEDIJI SU SE POVUKLI OD MENE NAKON ŽENIDBE: Aci Živanoviću nije pukao glas i nije prestao raditi

Slatka-Tajna.Eu

Pjevača Acu Živanovića je dugo pratio glas da je ženskaroš, žene su ga obožavale, a onda je on odlučio da promeni život iz korijena. Postao je kako i sam kaže mnogo odgovorniji i porodica ga je promijenila na bolje. Aca i njegova supruga Ivana dobili su sina Mateju u oktobru 2019. godine i kćerku Elenu ove godine, a pjevač kako se čini uživa u ulozi oca i u porodičnom životu.

-Porodica me je mnogo promenila i to na bolje. Sada sam dosta odgovorniji jer imam dvije bebe. Sa suprugom se slažem odlično. Momački život mi ne nedostaje, sa suprugom uživam, dosta putujemo, izlazimo. Ona i ja živimo momački i djevojački život, svakako, jedino što je bitno je da djecu izvedemo na pravi put. Sve u skladu sa našim godinama, jer smo oboje mladi roditelji- izjavio je pjevač.

-Nisam se povukao iz medija, mediji su se povukli od mene. Valjda nije zanimljivo kada je pjevač oženjen, pa nemaju šta da pišu. Hvala Bogu, glas mi nije pukao i odlično me služi. Moraću da demantujem te medije. Radio sam prije pandemije, počinjem polako da radim i sad. Sad baš izbacujem jedan duet sa jednom našom velikom zvijezdom- kaže Aca.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Krajem juna bit će uspostavljena direktna linija Tivat-Banja Luka

Žustra rasprava o rezultatima izbora u Otvorenom