in

MASKIRANA NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Milica Pavlović stigla od dečka iz Crne Gore pod velom tajne

Slatka-Tajna.Eu

Milica Pavlović posljednjih dana je u potpunom fokusu domaće javnosti jer je, nakon deset godina svoje uspješne misije da ljubavni život sakrije od medija i publike, konačno uhvaćena.

Pavlovićeva je već izvjesno vreijme u ljubavnoj vezi sa mladim sportistom Nikolasom Saveljićem i polazilo joj je za rukom da donedavno kompletnu situaciju drži pod kontrolom, ali nakon što je provaljena sada je svima jasno zašto su tako česta njena putovanja u Crnu Goru.

Seksi senjorita je prije nekoliko dana otputovala u Budvu, odakle je redovno postavljala razne objave i u nekoliko navrata joj se omaklo da na video-klipovima njeni pratioci mogu da vide neki dio tijela njenog izabranika, a da su zaista bili zajedno potvrđuje i to što su oboje imali fotografije i klipove sa identičnih mjesta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Milica i Nikolas su, sudeći po njihovim objavama, zaista uživali u njenom višednevnom boravku u Crnoj Gori, budući da su po cijeli dan obilazili razne lokacije, od Kotora, preko Ade Bojane do luksuznih kompleksa, a seksepilna brineta je izgleda zaista zaljubljena.

(Express/ Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Šok! I on diskvalifikovan iz Zvezda Granda! Odbio da potpiše ugovor od 9 godina i poslao jasnu poruku svima (Foto)

Ovo je odluka protiv novinara