in

MARIJA RAMADANOVSKI SNIMA PRVU PJESMU: Džejeva nevjenčana supruga Andrijana joj je menadžerica

Slatka-Tajna.Eu

Nasljednica legendarnog Džeja, Marija Ramadanovski, odlučila je da ispuni očevu najveću želju i postane pjevačica, a najveća podrška biće joj Andrijana, žena sa kojom je Džej živio do posljednjeg dana.

Harmonični odnosi

Ova situacija, koja deluje kao zaplet iz sapunice, ipak ima drugačije razrješenje jer u njoj nema negativaca, a očigledno ni nerješenih odnosa. Iako je Andrijana bila nevjenčana supruga folk legende, između nje i njegove porodice vladaju harmonični odnosi, što su pokazali kada su doživjeli tragediju, a potvrdili ponašanjem u svim mjesecima koji su uslijedili.

Pred sam kraj života, Džej je nagovarao kćerku da krene njegovim stopama, pa je čak predlagao i da snime duet, što je ona zbog treme i nesigurnosti uvijek odbijala, ali je neposredno, pred kraj njegovog života, pristala da sa njim gostuje u nekoliko emisija, u kojima je pokazala da „iver ne pada daleko od klade”.

Poslije njegove prerane smrti, ipak je odlučila da mu ispuni želju, i ovih dana vrijedno radi na tome. Marija je konačno odlučila da snimi pjesmu. Poslije duže vremena je prelomila i posvetila se isključivo tome. Napustila je posao u Narodnom pozorištu jer nije mogla da se uskladi sa vremenom koje joj je bilo potrebno za rad na pjesmi.

Pomoć Saše Matića

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Andrijana, Džejova djevojka sa kojom je živio, biće joj menadžerka. Melodija je spremna, očekuje se da će biti snimljena u junu mjesecu, samo se još čeka Marina Tucaković da završi tekst. Naravno, bitno je da Marina konačno ozdravi.

U namjeri da ostvari muzičku karijeru, Marija će imati podršku majke Nade i sestre Ane, ali je i Adil rješen da mlađoj sestri svoje supruge pomogne koliko je u mogućnosti. Veliku podršku Marija je dobila od Saše Matića. Džej bi bio ponosan.

Piše: N.N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

www.fengshuilifemastery.com | 520: Web server is returning an unknown error

vojni orkestar svira hej sloveni(smesno)