in

“POLOMIO” EKIPU: Danis Tanović snimio film za tri sedmice

Slatka-Tajna.Eu

Danas će biti snimljene posljednje scene filma “Deset u pola”  Danisa Tanovića.U pauzi održano je druženje s novinarima na kojem su glavni protagonisti govorili o ostvarenju čija premijera se očekuje 2022. godine, iako su se mnogi nadali da će ga moći gledati već na ovogodišnjem izdanju SFF-a.

– Donijeli smo neke ćevape iz Sarajeva dalmatincima i počeli pricati gdje su najbolji. Počela je rasprava. Možda i nema odgovora na to. A htio sam s Đurom da radim ponovo i to se sve poklopilo. Mana je sto sam slomio ekipu, mislim da će svi na godišnji. Neki dan sam premašio vlastiti rekord, snimio 156 klipova u jednom danu. Za 21 dan smo snimili, to je momački bilo. Svima nam je drago jer nismo godinu snimali. Imao sam priliku da prikažem Sarajevo iz drugog ugla, meni zanimljivog i do sada neviđenog –zaključio je Tanović.Kako je rekao Đuro, očekivanja su  da će film biti duhovit i zanimljiv.

-Ovo je moj treći film sa Danisom i navikao sam se- kazao je Đuro. Glumac Goran Navojec kazao je da se osjećao kao statusa radeći sa dobitnikom Oskara.

N.N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Navijači istjerali svoje, Makedonci povukli nove dresove za EURO

I SIJEDE SU SEKSI: Holivudski frajeri s godinama sve bolji