in

“Kad mi je dijagnosticiran karcinom dojke, pomogao mi je, to je sve što ja trebam znati o njemu”

Slatka-Tajna.Eu

Nakon okupljanja građana koji su došli pružiti podršku Face televiziji i obraćanja Senada Hadžifejzovića ispred zgrade Bosmala i Sarajevu, brojne ličnosti su i putem svojih društvenih mreža pružili maksimalnu podršku, a među njima i Martina Mlinarević, ambasadorica BiH u Češkoj.

Kako ističe Martina, Senad joj je dao naljepše vrijeme koje pamti, ali i pomogao onda kada je to bilo najpotrebnije.

Martininu objavu prenosimo u cjelosti:

“Kad je pokretao svoju FACE TV, rekla sam mu da bi bilo sjajno da imamo jednu dijalošku emisiju za uzrast od 14 do 19 godina, generaciju koja je posve zapostavljena na našim televizijama. Kad sam mu iznijela prijedlog za emisiju “Dvije škole pod jednim krovom”, oduševio se i rekao – Snimamo odmah, i ti to radiš sve, uređuješ i vodiš!

Rekoh, đe ja bolan Senade, s ovim tvrdim hercegovačkim naglaskom, a vidi mi i glave . Nije mario, rekao je da to mogu jedino ja. I dao mi najljepše vrijeme koje pamtim.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kad mi je dijagnosticiran karcinom dojke i kad je Huzur bio jedino čime sam financirala svoje liječenje, nazvao je i rekao da kupuje više od 300 knjiga da bi dijelio svojim gostima nakon Dnevnika, a da bi pomogao meni.

To je sve što ja trebam znati o Senadu za ovoga života”, poručila je.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ANDREANA ČEKIĆ, ISKRENO: Za mene nije brak

Zašto je duga kupka skoro dobra kao trčanje