in

Idemo na pobjede protiv Crne Gore i Danske

Slatka-Tajna.Eu

Idemo na pobjede protiv Crne Gore i Danske, poručio je Aleksandar Jovičić koji se ostatkom fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine trenutno nalazi na pripremama na Ilidži.

Dvadesetpetogodišnjem defanzivcu ovo je prvi poziv u fudbalsku A reprezentaciju BiH.

“Prije svega, zahvalan sam selektoru Ivajlu Petevu na pozivu i uradiću sve da se pokažem na najbolji način i opravdam ukazano povjerenje. Igrači su me odlično prihvatili, a sa nekim sam igrao još u mladoj U21 reprezentaciji tako da ih poznajem od ranije. Dobro radimo na treninzima i nadam se da ćemo biti na nivou i u utakmicama sa Crnom Gorom i Danskom”, rekao je Jovičić.

Prijateljsku utakmicu protiv Crne Gore “zmajevi” igraju na stadionu “Grbavica” u Sarajevu 2. juna sa početkom u 18 časova, dok je ogled sa Danskom na programu četiri dana kasnije na “Brondbi” stadionu takođe od 18 časova.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










„Idemo na pobjede u oba meča. Selektor i njegovi saradnici nas pripremaju za to. Sigurno je da ćemo imati pravi pristup, ne zanima nas što su mečevi prijateljski. Naravno da će i protivnici imati sličan stav, ali ja se nadam najboljem. Mnogo bi nam značile pobjede u ovim susretima”, kazao je Jovičić.

Ističe da je na okupljanje došao spreman.

“Bio sam standardan u klubu i bio sam na nivou ove sezone. Žao mi je što nam je izmaklo evropsko takmičenje u zadnjem kolu, ali pružali smo dobre partije ove godine. Iako je kraj sezone, ja se dobro osjećam, u dobroj sam kondiciji. Čast mi je što sa u reprezentaciji i što imam priliku da predstavljam svoju zemlju. Nadam se da ću imati minutažu u predstojećim utakmicama i da ću pokazati kvalitet”, zaključio je Jovičić.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U ime američke vlade Hrvatskoj Dan državnosti čestitao državni tajnik Antony Blinken

Ljetna muzička sezona kreće – Hakala 11.06. u Vitezu