in

I SIJEDE SU SEKSI: Holivudski frajeri s godinama sve bolji

Slatka-Tajna.Eu

Već smo se toliko puta osvjedočili da pojedine poznate zvijezde sa godinama izgledaju sve bolje – kao vino. Tako mnogim glumcima odlično stoji sijeda kosa, a godine im samo dodaju na muževnosti.

George Clooney

On je 80-ih nosio dužu, kovrdžavu kosu, međutim mnogim ženama mnogo je poželjniji sada. Pojam „srebrna lisica“ praktično je skovan zbog Klunija. Glumac je svoju prosijedu kosu prigrlio na samom početku filmske karijere i od tada je sijeda kosa postala njegov zaštitni znak.

Matt LeBlanc

On je kao Džoi u “Prijateljima” imao gustu, tamnu kosu. Jednom prilikom je priznao da je počeo da sijedi već u drugoj sezoni pa su morali da ga farbaju. Nakon što je serija završila, Met je pokazao svoju sijedu kosu. Kako je rekao, dosadilo mu je da se stalno farba.

Richard Gere

On je počeo da sijedi još dok je glumio u “Zgodnoj ženi”. Danas mu je takva kosa zaštitni znak i sa ponosom je nosi, tako se rijetko ko sjeti Ričarda sa tamnom kosom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pierce Brosnan

On je jedan od najvećih filmskih zavodnika. U tom mu je pomogla uloga Džejmsa Bonda i njegova tamna, gusta kosa. Sa 66 godina Brosnan je još jedna holivudska zvijezda koja dokazuje da se sa godinama može izgledati bolje.

Steve Carell

Komičar je bio je prepoznatljiv po jednostavnoj frizuri i smeđoj kosi. Vremenom je sazrio i u karijeri i u izgledu. Preuzeo je ozbiljnije filmske uloge, a počeo je i ponosno nositi kombinaciju sijede brade i kose.

Priredio: O.T.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“POLOMIO” EKIPU: Danis Tanović snimio film za tri sedmice

Business portret:John Fredriksen – Business Magazine