in

HALID MUSLIMOVIĆ: Znam ko mi je srušio kuću i kada

Slatka-Tajna.Eu

Halid Muslimović progovorio je o temi koja ga muči dugi niz godina, a zbog koje se njegov život dosta promijenio.

Pomenuo je ratne godine na teritoriji nekadašnje zajedničke države:

-Najteže godine su kada čovjek nekog izgubi, ja sam recimo izgubio oca, pa onda i majku prije desetak godina. Godine su teške i ne volim puno da pričam o njima, te ratne godine na teritoriji Jugoslavije, to su mnogo teške godine… Ne meni, nego svima, to je bilo teško – priča pjevač u emisiji “Premijera”

On je otkrio i šta je izgubio za vrijeme rata.

-Jedini koji je izgubio u ratu je Halid Muslimović. Ja sam jedini koji je izgubio kuću i objekat koji je trebalo da otvorim ‘92. godine. Neki su i dobro prošli, ako se uopšte može dobro proći u ratu – dodaje on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Izgubio sam svoj put, možda i najbolje godine svog života, jer sam ja tih godina bio u vrhu popularnosti. Mnogo težak period, period loših ljudi. Meni je kuća srušena pred sam kraj rata, ja znam ko mi je srušio kuću, znam i kad, nećemo o tome… Cijeli grad zna ko mi je srušio kuću bez ikakvog povoda – ispričao je Halid.

Voditelj je upitao Halida da li je to neko iz svijeta politike.

-Pa nije svijet politike… Svijet politike je bio na vrhu, a budale su šarale okolo i oni koji su to izvršavali. Uglavnom, kad sam došao svojoj kući, bila je samo livada, ništa drugo.

(Express/Republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Amater prije sedam godina, a sada ispisao istoriju Lige šampiona

BOBA O BRENI I GRANDU: Sav novac nestao preko noći