in

Dalić i Šuker čestitali Kovačiću

Slatka-Tajna.Eu

Selektor hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik Hrvatskog nogometnog nogometnog saveza Davor Šuker uputili su čestitku Mateu Kovačiću povodom osvajanja Lige prvaka sa Čelzijem.

“Izuzetno mi je drago što se nastavlja naša tradicija da tijekom ovih okupljanja na kraju sezone imamo tortu za pobjednika Lige prvaka. Zaista je krasan podatak da devetu godinu zaredom imamo pobjednika najjačeg klupskog natjecanja na svijetu jer je to dokaz velike vrijednosti hrvatskog nogometa i naših igrača”, istakao je Dalić.

Hrvatska reprezentacija nastupiće na predstojećem Evropskom prvenstvu, a uspjeh Kovačića, smatra Dalić dodatni je motiv ekipi tokom priprema.

“Čestitke od srca Mateu, svima nam je jako drago zbog njega. Ovo mu je četvrta Liga prvaka, ali je prvi puta zaigrao u finalu i zato će mu sigurno biti posebna. Zbog ozljede očito nije bio u punom natjecateljskom ritmu da bi startao u finalu, no, sigurno ima velike zasluge za ovaj uspjeh s obzirom na igre kroz cijelu sezonu. Ovaj trofej će mu vjerujem biti odlična inspiracija da s Hrvatskom odigra pravi EURO, i veselimo se dočekati ga pljeskom kada nam se uskoro pridruži”, rekao je izbornik hrvatske reprezentacije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker naglasio je da ponosan.   

“Kao prvo, moramo biti ponosni na činjenicu da Hrvatska devetu godinu u nizu ima osvajača Lige prvaka. Velika je stvar da naši igrači u kontinuitetu osvajaju naslove prvaka Europe. Čestitam Mateu Kovačiću na velikom uspjehu, ovo mu je četvrti put da osvaja Ligu prvaka. Znam kakav je osjećaj postići tako vrijedan rezultat, vjerujem da će Mateo u nastavku svoje uspješne karijere nastaviti osvajati europske trofeje. Želim mu da proslavi ovaj veliki uspjeh, a onda se priključi reprezentaciji uoči nastupa na Euru i među “vatrenima” još jednom dokaže svoju igračku klasu”, rekao je Davor Šuker.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Radikalna desnica ulazi u koaliciju protiv Netanyahua

Turbulencije u Vijeću ministara BiH, Bisera Turković: “Javnost mora znati..”