in

BOBA O BRENI I GRANDU: Sav novac nestao preko noći

Slatka-Tajna.Eu

-Osnovao sam „Grand“ produkciju za dvije sedmice, ali sam tada već imao bazu, s novcem koji sam zaradio. Nakon nekoliko mjeseci izgorio nam je studio, sve što smo uložili preko noći je nestalo. I onda je došao kod mene Saša Popović i pitao me šta sad da radimo, a ja sam mu rekao: „Napravićemo još bolji i veći“, što se i dogodilo. Moram da odam priznanje Saši, on je napravio medijski sjajnu stvar – rekao je Boba u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“.

Osvrnuo se i na brak s Lepom Brenom.

-Ja sam muž Lepe Brene cijeli život. Još kad sam bio mali, meni je mama puštala Lepu Brenu i ja sam se tako uspavljivao – našalio se Živojinović.

Rekao je i da je žena glava kuće.

-I to Brena zna. Uživamo, volimo se, poštujemo se. Od kako se sve ovo desilo s koronom, mi bukvalno provodimo 24 sata zajedno. Naš odnos je postao još jači. U braku mora da postoji poštovanje i kompromis – kazao je Živojinović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Živojinović ističe da je porodica njegov najveći uspjeh, ali i da je u današnje vrijeme veoma teško održati brak.

-Porodica jeste moj najveći uspjeh u životu. To je nešto najsvjetlije što neko može da doživi. Moja želja je bila da napravimo takvu porodicu, da dijelimo jedni s drugima ljubav, poštovanje. Mi smo specifični, svako ima svoju slobodu, ali opet na kraju kada se zagrlimo kao porodica, to je to – rekao je Boba.

(Express/cdm.me)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

HALID MUSLIMOVIĆ: Znam ko mi je srušio kuću i kada

NAJVAŽNIJI IZAZOVI U (OČEKUJUĆOJ) PRESUDI RATKU MLADIĆU I PRAKSA MKSJ-a: (Ne)presuđeni UZP-ovi i međunarodni konflikt