in

Beležnica 3. epizoda: Ko je Teodor koji porušio svoje selo?! (VIDEO) – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

“Beležnica” 3. epizoda, nova domaća SF triler serija, emituje se premijerno od 22. maja vikendom na Superstar TV od 21.00. U subotu, 29. maja, na programu je 3. epizoda.

Hari Vilson iz Baltimora uzima kartu za Beograd. Dolazi mu u stan Nikolas Kaster koji radi u nekoj američkoj tajnoj službi. Traži da ovaj izvrši poslednji zadatak (ne znamo o čemu je reč) pre nego što ga pošalju u penziju.

Iz flešbeka se saznaje da je njegovo pravo ime Teodor. Odrastao je u selu u Srbiji i odveden je u Ameriku kada su pripadnici njihove tajne službe saznali za njega. Ali za njegove moći, nakon što je iz besa porušio svoje selo.

U sadašnjosti, gospodin Vagner, Miroslavov šef je saznao da je Boško sin Velje Stevanovića. On je pre 30 godina bio umešan u slučaj oko profesora, ne spominje se šta tačno je u pitanju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuBoško zahvaljujući Jeleni pregleda snimke s puta i na kojem je bio. Shvata da se on u magli nije zadržao ni pun minut. Dragica moli Velju da se ne pletu ni on ni Boško oko beležnice…

 

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Idemo na titulu na Rolan Garosu

OTKRILA U ZADRUZI: Rialda je prekinula trudnoću