in

ANDREANA ČEKIĆ, ISKRENO: Za mene nije brak

Slatka-Tajna.Eu

Andreana Čekić progovorila je o selidbi, ali i novim pjesmama:

Odrasla u Beču

– Odselila se jesam, ali sve ostalo nije tačno, početkom januara sam odličila da se vratim u Beč, mnogo mi je lijepo tamo. Tamo sam navikla i odrasla i nikad nisam bila toliko dugo da ostanem u Beogradu, ali takav je posao ni ne primjetiš koliko je vremena prošlo. Dolazim u Beograd samo zbog posla – priča Andreana.

– Pripremam album, Dejan Kostić, moja ekipa i ja. Snimila sam 4-5 pjesama, pa čak i dva dueta sa Darkom Lazićem, kumom. U junu izlaze pjesme. Mogu samo da kažem da jedva čekam. Vrijedno radim na svim pjesmama – poručila je.

Mnogo se pisalo o njenom emotivnom odnosu poslednjih nekoliko meseci, a sada otkriva pravu istinu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– O mom emotivnom statusu se pisalo godinama, što ne razumijem iskreno, voljela bih da se više piše u mojim pjesmama. Solo sam od početka godine. Ja ne mogu da ti kažem šta je istina šta se pisalo, mogu samo da kažem da nismo više zajedno. Nema veze sa drugima, isključivo ima veze sa nama i dok je trajalo bilo je lijepo. Nismo u kontaktu, poslije ljubavi najnormalnija stvar je da krene svako svojim putem. On je nastavio da se bavi pjevačkim poslom, ja mu želim sve najbolje – rekla je Andreana.

Otkrila je da li je istina da je neki imućni čovjek pokušao da dođe do nje i da li bi voljela da ti se dogodi čovjek koji ima puno novca.

Lijepa atmosfera

-Ne, da ja znam. Meni da je novac bio bitan imala bih takvog i sad bih bila udata na jahti. Ja sam neko ko umije da uživa, znam da napravim lijepu atmosferu. Sama zarađujem svoj novac. Ne moram ponovo da stanem na ludi kamen, vidjela sam kako je. Brak je lijepa stvar, ali izgleda da nije za mene. Za mene je ljubav, neko ko će da me poštuje i razumije, samo da je mir – zaključila je Andreana.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Neredi na ulicama Porta, Englezi tučom najavili finale Lige šampiona

“Kad mi je dijagnosticiran karcinom dojke, pomogao mi je, to je sve što ja trebam znati o njemu”