in

STAN SA POGLEDOM NA BOSFOR: Emina Jahović je sve sredila uz pomoć stručnjaka

Slatka-Tajna.Eu

Emina Jahović dugo je uređivala novi dom u kojem od nedavno živi sa sinovima Jamanom i Javuzom. Stan se nalazi na dobroj lokaciji u Istanbulu, što je presudilo. Ono što joj je posebno bilo važno jeste da je ušuškana i zaštićena od radoznalih pogleda i objektiva. Ona je otkrila da nije sama birala namještaj već da se oko svega konsultovala sa stručnim ljudima.

– Prije svega moram da naglasim da mi je lokacija ovog stana bila presudna jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mjesta. Za razliku od moje kuće, koja je bila u prirodi, i za sve mi je trebalo mnogo više vremena – kaže Emina i otkriva čime ju je ovaj prostor opčinio.

– Pogled na Bosfor koji me izuzetno smiruje je takođe bio presudan u odabiru životnog prostora. Ja volim minimalizam sa dozom elegancije. Mješavina mermera i drveta kao i konbinovanje starog i novog. Uvijek imam arhitektu koja samo prati moju liniju u kojoj se dobro osjećam – kaže Emina.

Njena oaza mira uređena je sa stilom, a mesecima je birala nameštaj i dekoraciju kako bi sve bilo na svom mestu. Ipak, najviše vremena provodi u prostranom dnevnom boravku koji je sav u staklu.

Počele su da mi smetaju suvišne stvari, pa sam puno toga poklonila. Što manje to bolje- kaže Emina.

Prostorijama vladaju bež i svjetlosivi tonovi, koji su razbijeni kojim zlatnim okvirom ili ramom. Prostrana kuhinja i trpezarija dovoljno govore o tome da su gosti dobrodošli u njen životni prostor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kada je uređivala dom, pjevačica kaže da je o svemu vodila računa.

Važno mi je bukvalno sve, ali bih rekla da su sveće nešto bez čega ne mogu. Dobar servis za ručavanje i čaše za svaku priliku. Udobne i lijepe posteljine kao i osvjetljenje koje mi je najvažnije. Jednostavno, sve što donosi mir i dobru energiju- kaže Emina.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

UEFA ukida pravilo gola u gostima za klupska takmičenja

Sebastian MacLean’s Naturally Massive