in

SKANDAL TRESE AMERIKU: Kim Kardashian bila intimna sa dečkom svoje sestre

Slatka-Tajna.Eu

Naime, poznata Američka pjevačica Aubrey O’Day izjavila je za medije da su Kim Kardashian i Travis Barker imali nešto više od prijateljstva, što ne bi bilo ništa čudno da Travis nije sadašnji dečko njene sestre, Courtney Kardashian.

Aubrey tvrdi da su sestre Kardashian toliko bliske da su čak imale i istog dečka, pa je riješila da se oglasi nakon što je Barkerova bivša supruga izjavila da je bubnjar benda “Blink-182” imao aferu sa Kim i da je to dovelo do njihovog razvoda 2008. godine.

– Bila sam “najbolja Kimina drugarica” za praznike, 4. jula i ona je tada flertovala sa Travisom, pa smo otišle u njegovu kuću. Bio je nadrogiran – napisala je O’Day na Instagramu u julu 2020. godine.

– Shana, njegova bivša (koju volim), navodno je prijetila da će isjeći Kimine gume (izvini djevojko, ali to je bilo smiješno, i ja bih to učinila), pa su je zamolili da parkira auto negdje drugdje, a ne ispred njegove kuće – nastavila je pjevačica.

– Otišle smo poslije na neke privatne proslave u Malibuu gdje je Kim željela da je fotografišu, a ja sam morala da trčim po kući u neudobnoj haljini i visokim potpeticama da bih joj udovoljila. Fotografisala se s poznatim ličnostima i vratile smo se u Kalabasas. To me je jako nerviralo jer sam samo željela da vidim veliki vatromet – rekla je O’Day.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Travis je u svojoj autobiografiji koju je objavio 2015. godine objasnio da je samo volio da gleda “djevojku iz ormara Paris Hilton (Kim)”, ali da je nikada nije dodirnuo i da je bio pravi džentlmen.

Iz PR službe Kim Kardashian kažu da su Travis i Kim “samo prijatelji” i da su se upoznali preko Paris Hilton, sa kojom je Travis ranije bio u vezi. Na isti način se i Courtney upoznala s Barkerom.

Priredio: O.T.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Otvoren Međunarodni plivački miting u Banjaluci

Kada je Senad Hadžifejzović izašao pred građane, nije mogao sakriti suze…