in

Sergej Ćetković: “Jako se radujem premijeri nove pjesme”

Slatka-Tajna.Eu

Nakon skoro godinu dana od singla „Vratile se ptice“ Sergej Ćetković se vraća na muzičku scenu sa koferom punim iznenađenja za publiku, spreman da nastavi tamo gdje je stao u obilježavanju velikog jubileja – 20 godina karijere.

Godina za nama je u svakom smislu bila teška, muzika je na momente utihnula, ali je jedan od najpopularnijih kantautora u regionu protekle mjesece iskoristio za rad na novom, sedmom po redu, studijskom albumu koji publika može očekivati na jesen.

Upravo premijera pjesme „Kofer“, po kojoj je i nazvan album, otvara novo poglavlje u Sergejevoj karijeri i predstavlja drugačiji izraz ovog umjetnika koji publici donosi možda najzreliju i najautentičniju muzičku priču do sada, uz novi zvuk i pesme koje se razlikuju i koje će, sigurno, iznenaditi slušaoce.

„Dugo sam čekao ovaj trenutak i jako se radujem premijeri nove pjesme sa kojom nastavljam tamo gdje sam stao prošle godine koja je, nažalost, poremetila sve planove. Ipak, muzika nema rok trajanja i za kvalitetne pjesme je uvijek pravi momenat, tako da se nadam da će „Kofer“ na jedan način označiti i povratak normalnom životu, koncertima i susretima sa publikom koja mi mnogo nedostaje. Novi album je završen i mogu reći da sam ponosan na sve što sam sa svojim timom uradio, ali idemo korak po korak. Za sada, pozivam sve ljude da zajedno sa mnom, uz novu pjesmu, krenu na lijepo putovanje sa koferom punim dobre energije i pozitivnih emocija. Obećavam da će se jako dobro provesti i uživati u svemu što sam pripremio“, kaže Ćetković.

Tekst i muziku za pjesmu „Kofer“ radio je Sergej, dok je za aranžman bio zadužen Mahir Sarihodžić (Long play studio, Sarajevo), inače producent Dina Merlina. Spot u produkciji NN Media snimljen je na veoma specifičan način, u nesvakidašnjem ambijentu i donosi uzbudljivu i emotivnu filmsku ljubavnu priču. Reditelj je Nemanja Novaković, a direktor fotografije Lazar Bogdanović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U susret novom albumu i koncertima na kojima će sa publikom nadoknaditi sve propušteno, Ćetković sa koferom punim odličnih novih pjesama kreće na muzičko putovanje na kome će obilježi dvije decenije karijere i ponovo osvojiti region.

(express/index)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Energize Your Immune

BALKANAC ZOVE BRATA U NJEMAČKU