in

MAHIR MULALIĆ VRATIO SE U “ZVEZDE GRANDA”: Ispunio sam želju moje majke

Slatka-Tajna.Eu

Mahir Mulalić iz Gračanice je sa svih šest glasova prošao u sedmi krug. Iako je nakon porodične tragedije i majčine smrti praktično napustio takmičenje i pauzirao šesti krug, ipak se vratio jači nego ikad.

Smogao snage

-Znam da ima dana kad nam nije do pjesme. Jako mi je drago što si nakon našeg lijepog razgovora smogao snage i pojavio se u takmičenju. Sigurna sam da bi tvoja majka bila ponosna! – poručila mu je mentorica Marija Šerifović.

Jelena Kareluša je dodaja kako smatra da je Mahir sigurno najbolji kandidatu u Marijinom timu.

Sam mladi pjevač priča o nastupu.

-Njen komentar mi uvijek laska. Jer, čak i kada me kritikuje vjerujem da to radi iz dobre namjere ne bi li u meni probudila neki inat da sljedeći put dođem i ponudim nešto drugačije. A ja sam kao i uvijek zadovoljan, te se radujem ponovnom susretu – kaže Mahir.

Marija ga je vratila na scenu, a produkcija mu je izašla u susret jer je zbog majčine smrti preskočio šesti krug.

Šta sam prošao

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ne mogu vam opisati kroz šta sam prošao, mnogo toga je bilo u mojoj glavi. Samo ću reći da mi je zbilja drago što sam ponovo tu. Neizmjerno mi je drago što je produkcija imala razumijevanja za to što mi se desilo, dok je Marija bila najzaslužnija za moj povratak u takmičenje. Želja moje majke bila je da nastavim tim putem na kojem mi je ona bila najveća podrška – kaže Mahir i priča o tome kako idu pripreme.

-Mogu reći u ime cijelog tima da vrijedno radimo za svaki naredni krug, i da jedva čekamo sljedeće snimanje – kaže Mahir.

Nadam se finalu

I on dodaje da je žiri sve strožiji.

-Naravno da jeste. Na svaki mogući način iz nas izvlače najbolje. Ja se nadam da ću uraditi sve što je u mojoj moći da opravdam kriterijume žirija i publike – kaže Mahir i priča o tome da li se nada finalu.

-Naravno, kao i svaki drugi takmičar – kaže Mahir Mulalić.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Šta treba da znate o finalu Mančester Siti

Breakthrough “Metabolic Hormone” Trick For Men Replaces 5,000 Hours In The Gym By Helping You Burn 450% More Body Fat In Less Than 45 Minutes Per Week…