in

Kada je Senad Hadžifejzović izašao pred građane, nije mogao sakriti suze…

Slatka-Tajna.Eu

Uz povike “Senči mi te volimo” urednik Face TV-a Senad Hadžifejzović je dočekan na skupu podrške u Sarajevu ispred zgrade Bosmal upućene njemu i njegovoj novinarskoj ekipi.

Nije mogao suzdržati suze.

“Tula (glumac Nermin Tulić koji je tokom rata ostao bez nogu) je ostao bez nogu. Vi koji hoćete da nas obezglavite, znajte da nismo ostali bez glave, imamo pamet“, poručio je Hadžifejzović okupljenima na skupu podrške njemu i novinarima Face TV-a.

Podsjetimo, mnogo građana, medijskih radnika i aktivista okupilo se večeras ispred Bosmala u sarajevskom naselju Hrasno kako bi dali podršku Hadžifejzoviću i novinarima Face TV-a nakon što su im sinoć upućene prijetnje.

Sinoć je muška osoba inicijala A.H. pokušala ući u prostorije Face televizije i uputila prijetnje redakciji. Hadžifejzović je u svojoj emisiji kazao da je njegova porodica pretrpila fizički napad i da neće odustati.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNakon kriminalističke obrade u MUP-u KS, osumnjičeni za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti predat je u nadležnost Tužilaštva KS, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Pogledajte trenutak kada je Senad Hadžifejzović izašao pred građane od 3:12 na snimku.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SKANDAL TRESE AMERIKU: Kim Kardashian bila intimna sa dečkom svoje sestre

Labud napao golfera, snimak postao hit