in

Drama zbog kandidata iz BiH u Zvezdama Granda, bilo je tu svega!

Slatka-Tajna.Eu

Još jedna dupla šestica stigla je u korist duelista Velida Handžića Bosanca iz Kaknja iz tima Violete Miljković i Strahinje Živanovića iz tima Ane Bekute.

Svaki kandidat se u svom žanru snašao najbolje što može a nakon preglasavanja stručnog žirija rezultat je ponovo bio izjednačen sa tri naspram tri.

– I evo mladi Popović je u šansi da li će odlučiti jedan ili dva, dva dva jedan- vikao je Đorđe glasom sportskog komentatora, pa nasmijao kolege.

Snežani Đurišić se više dopao kandidat iz BiH sa čime se i Bosanac složio a za njima i Marija. Za Strahinju odlučila se Jelena Karleuša i to iz opšte poznatog razloga, Strahinjinog tate

– Slaba sam prema deci policajaca pošto sam ja dijete policajca. I bio si mi bliskiji po izboru pjesama i energiji, iako je Velidu ovo bilo najbolje izvođenje do sad.

Đorđu je bilo teško da se odluči za jednog pa zamolio Velida da mu ne zamjeri

– Obojica ste bili odlični. Ne znam, kupio si me ulaskom u drugu pjesmu, mada je Strahinja bio bolji u drugoj.

Miliju su oboje bili podjednaki svaki na svoj način

– Baš je bila teška odluka pa sam Strahinji zbog osmjeha dao glas.

Na Popoviću je bila odluka koga će pustiti dalje pa je zamolio mentorke da mu obrazlože zbog čega bi trebalo da pusti baš njihovog kandidata

– Mislim da je moj Strahinja bliži djevojčicama, da bi na koncertnom repertoaru privukao veće mase. Velid je dobar ali ima uzak repertoar- bila je kratka Ana.

– Što se djevojčica tiče, tu su. Fantastični su i lijepi momci. Velid je jako dugo u takmičenju i mislim da bi konačno trebalo da potpiše ugovor sa Grandom i da nam fali narodnjaka- rekla je Viki.

– Saša ko po tebi može da bude veća zvijezda?- pitala je Popovića Karleuša, dok su je kolege podržale, a Sale ipak nije mogao da odluči.

– Hoću da obojica na suho otpevaju po refren bilo koje pjesme da čujem i to je to- odlučio je Saša, a zatim je Velid otpevao ”Moj dilbere”, dok se Strahinja odlučio za ”Noć mi te duguje”.

Nakon ponovnog duela, Saša je dalje pustio Violetinog kandidata Velida Handžića.










Report

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OBJAVLJENA PRIVATNA PREPISKA JELENE KARLEUŠE: Psihopato, potraži stručnu pomoć

Sedmični horoskop: Ovnovi u osjetljivom periodu, Rakovi na pragu nove ljubavi