in

Aleksandra Mladenović zaručniku vratila prsten!

Slatka-Tajna.Eu

U emisiji Kontra šou na Kurir televiziji gosti su Zorana Jovanović Zorannah, Aleksandra Mladenović i Nenad Marinković Gastoz.

Pjevačica Aleksandra Mladenović otkrila je koliko je puta dobijala prsten od partnera, kao i da je odbila priliku da bude vjerena:

Dobila sam prsten za ljubav, nije to bila vjeridba…Tri puta sam dobila prsten. Posljednji sam vratila. Odbila sam treći prsten. Nije mi bilo neprijatno, da mi je neprijatno ja bih ga uzela od muke – rekla je pjevačica i nastavila:

Nikada u javnosti nisam pokazivala svoje partnere i nikada nisam pričala o tome, jer prosto kad se desi onaj pravi muškarac koga mogu da pokažem u javnosti, tad ću i da kažem javno da sam verena. Ovo sve što se dešavalo to je manje-više bilo sa moje strane zezanje. Prva dva prstena su bila za ljubav, treći je bio vjerenički, ali nisam prihvatila jer kad te neko vjeri valjda te vjeri zato što te voli, a ne da ti određuje pravila kako ćeš dalje i šta ćeš dalje. Iz tog razloga sam i odbila taj prsten – zaključila je Aleksandra u emisiji Kontra šou.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Frizure koje pristaju okruglom obliku lica

Evropa se ubrzano otvara, kreću putovanja