in

URAGANKA SA DEČKOM U DUBAIJU?! Krila da su u vezi, evo šta ih je odalo

Slatka-Tajna.Eu

 

Ivana Boom Nikolić, članica grupe “Hurricane”, otputovala je u Dubai. Društvo joj prave prijatelji, a Ivana je, nakon napornih priprema za finale muzičkog takmičenja u Roterdamu, odlučila da sebe časti odmorom.

 

Međutim, i fudbaler Vladimir Volkov, za kog se pisalo da je pjevačici izabranik je na istoj lokaciji sa svojom ekipom.

– Oni su se ranije krili i u Beogradu kada su se viđali. Odgovaralo im je da se ne piše o njihovoj vezi, da mogu da uživaju. U Dubaiju ne kače iste slike, iako posećuju ista mjesta. Ivanin super drug koji je pošao sa njom je i Vladimirom prijatelj, tako da je jasna stvar kad su njih troje u pitanju – otkrio je izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNavodilo se da je sa fudbalerom već nekoliko meseci i da su zajedno zimovali na Kopaoniku. Uraganka se jednom prilikom i oglasila i otkrila u kakvim je odnosima sa pomenutim fudbalerom.

– Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gdje je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pjesama za Evroviziju – jasno je odgovorila Nikolićeva.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lajović završio učešće u Beogradu

“Reditelju i ekipi filma želim svu sreću” svijeta