in

ŠTO JE BITNO, TO JE HITNO: VANREDNA SJEDNICA VIJEĆA MINISTARA: U ponedjeljak odluka o uslovima za ulazak stranaca u BiH

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/05/photo_1622025964732_1.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/05/photo_1622025964732_1.jpg”,”caption”:”Foto: Slobodna Bosna”,”bg”:”b9b6ac”}]

Vanredna sjednica Vijeća ministara BiH bit će održana u ponedjeljak, 31. maja, a na dnevnom redu će se naći prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o propisivanju dodatnih uslova za ulazak stranaca u BiH, u drugom krugu glasanja.

Riječ je o usaglašenom tekstu čiji je predlagač Ministarstvo sigurnosti BiH.

Pred ministrima će se naći i obavještenje o prestanku primjene preferencijalnog tretmana domaćeg u postupcima javnih nabavki i prijedlog odluke o obaveznoj primjeni preferencijalnog tretmana domaćeg, u drugom krugu glasanja, na prijedlog Agencije za javne nabavke BiH.

U drugom krugu glasanja naći će se i prijedlog odluke o izmjeni i dopunama Odluke o vizama, čiji je predlagač Ministarstvo vanjskih poslova BiH.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNa prijedlog Ministarstva sigurnosti, razmatrat će se i prijedlog odluke o izmjeni Odluke o imenovanju članova Komisije za suzbijanje zloupotrebe droge.

Sjednica je zakazana za 13 sati u zgradi institucija BiH.

loading…


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TRAŽILA MAJONEZU I OSTALA BEZ ODGOVORA: Maja na sve načine hoće da vrati Janjuša

Odbojkaši Srbije pobijedili Sloveniju na startu Lige nacija