in

Ros i Rejčel priznali da su gajili simpatije i van kamera

Slatka-Tajna.Eu

Dejvid Šimer i Dženifer Aniston šokirali su mnogobrojne fanove priznanjem da su tokom snimanja prve sezone kultne serije “Prijatelji” gajili ozbiljne simpatije i van seta.

Komplikovan ljubavni odnos između likova Rosa Gelera i Rejčel Grin nije bilo samo za potrebe snimanja serije, jer su glumci Švimer i Aniston otkrili da su između njih postojale velike simpatije na početku snimanja serije, ali da su se prvi put poljubili kada su to njihovi likovi učinili na ekranu 1995.godine.

„Sjećam se samo da sam jednom rekla Dejvidu da će biti glupo ako se stvarno prvi put poljubimo ispred kamera nacionalne televizije. I zaista, prvi put smo se poljubili u kofi šopu“, izjavila je Anistonova na ponovnom okupljanju Prijatelja.

Strastveni poljubac u kafiću Central parka u epizodi druge sezone predstavlja vrhunac serije sve dok dva lika nisu konačno završila zajedno 2004.godine.

Švimer i Aniston, rekli su da je uzajamna privlačnost trajala tokom prve dve godine snimanja serije, ali se nikada nisu okupili kao par van ekrana, jer su oboje bili u vezama sa drugim ljudima.

„Oboje smo osjećali jaku hemiju, ali smo bili poput dva broda koja se stalno mimoilaze jer je jedno od nas uvijek bilo u vezi. Nikad nismo prešli tu granicu, znate. Poštovali smo to“, rekao je Švimer.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuSpecijalna epizoda „Prijatelji:ponovo na okupu“ prikazuje se 17 godina nakon završetka popularnog sitkoma, a uprkos repriziranju, ostaje i dalje jedna od najpopularnijih serija svih vremena.

(Express/nova.rs)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jokić i Rivers “zapalili” Portland

Sada je progovorila i otkrila prave razloge napuštanja takmičenja!