in

Draško Stanivuković doveo narod pred restoran “Kajak” da zagrije bagere za rušenje

Slatka-Tajna.Eu

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, sa građanima je došao na pripremne radove na uređenju prostora u naselju Borik, preko puta ugostiteljskog objekta “Kajak“.

Nakon dolaska Draška Stanivukovića na lice mjesta pojavila se i grupa mladića koja ne dozvoljava bagerima da se isparkiraju sa ovog mjesta, smatrajući da je to njihovo vlasništvo.

U ovom trenutku traje rasprava između gradonačelnika i te grupe.

Podsjetimo, Stanivuković je predao krivičnu prijavu protiv glavnog urbainističko-građevinskog inspektora RS zbog slučaja “Kajak“.

“Nikad nećemo odustati od borbe za pravnu državu. Pravna država znači da je zakon iznad bilo koga, iznad kumova, sestrića, roda, tazbine ili bilo koga. To je pravna država, a danas mi takvu državu nemamo.

Istakao je da, pored slučajak Kajak, imaju problem i sa restoranom Agape koji se nalazi u Robnoj kući “Boska“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Agape je nelegalan i izdaćemo rješenje i o rušenju Agapea. Zamislite da u centru Banjaluke godinama stoji kompletna terasa, sa svim popratnim objektima, skladištima, terasama, tendama i šankovima koja je potpuno nelegalna i to godinama. To niko godinama nije vidio, ni naša inspekcija ni ova ni ova. To je sramotno. Pogledajte u kakvoj mi državi živimo. Želimo da rušimo temelje privatne države“, zaključio je Stanivuković.

Najbitnije vijesti iz BiH, regije, dijaspore i svijeta pratite OVDJE.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Propao pokušaj rušenja terase restorana “Kajak”, bageri prekopali parking / Bljesak.info

Koža je na području vrata vrlo tanka, treba je dobro njegovati