in

NA METI PSIHOPATE: Dušica Grabović već dva mjeseca živi u strahu

Slatka-Tajna.Eu

Da sa fanovima nije uvek lako, potvrđuje i slučaj Dušice Grabović koju duže od dva mJeseca opsJeda uporni obožavatelj. Naime, Grabovićeva je već neko vrIJeme na meti muškarca koji prati svaki njen korak, šalje joj jezive poruke u kojima joj prIJeti da će je ubiti ukoliko ne bude s njim. Dušica je u razgovoru za medije priznala da se pribojava za svoju bezbIJednost jer je muškarac koji je uhodi nedavno otkrio i adresu na kojoj živi, zbog čega pJevačica razmišlja da se preseli.

– U početku mi je sve delovalo bezazleno, pa čak i simpatično jer nisam mogla ni da pretpostavim šta će mi se sve desiti. Prvu poruku sam dobila prije dva mjeseca i sjećam se da sam na parkingu zatekla ružu i čokoladu zakačene za brisač mog automobila – počinje priču za medije Dušica i dodaje da je nakon prvog vrlo brzo uslijedilo i drugo iznenađenje.

Ubrzo nakon toga, sjedila sam u kafiću sa drugaricama kada mi je konobar donio piće i poruku. U tom trenutku mi nije bilo svejedno. Tad mi se upalila prva lampica jer nisam mogla da shvatim kako ta osoba zna gdje sa ja nalazim – ispričala je Dušica i dodala da se najviše uplašila kada je shvatila da njen obožavatelj zna gdje ona živi.

-Nekoliko dana nakon toga, shvatila sam da je vrag odnio šalu kada sam na otiraču ispred mog stana pronašla buket cvijeća sa porukom. Prepoznala sam rukopis i shvatila sam da se radi o istoj osobi koja mi je poslala poruku dok sam sjedila u kafiću. U poruci su pisale grozne stvari, pretio je da će mi svašta uraditi ukoliko ne pristanem da budem s njim – kaže Dušica i dodaje da razmišlja da  slučaj prijavi policiji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Situacija nimalo nije naivna, a ja brinem za svoju bezbjednost. Ne mogu da shvatim kako je uspio da sazna adresu na kojoj živim, a plašim se da ovo neće ostati samo na porukama i poklonima. Ukoliko sama ne budem uspjela da se izborim s ovim, definitivno ću slučaj prijaviti policiji – rekla je Dušica.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RCC: Takmičenje za najbolja digitalna rješenja

Lajović završio učešće u Rimu