in

Kako se opet rasplamsala strast između Bena Afleka i Džej Lo

Slatka-Tajna.Eu

 

Obožavatelji Bennifer došli su na svoje kada se od jučer medijima proširila priča da su Ben i Jennifer ponovno zajedno. U medijima je danas pregršt glasina o pomirenju, a TMZ piše da je Ben Jennifer poslao poruku prije tri mjeseca.

Navodi se da je Ben Affleck započeo kontakt sa bivšom zaručnicom u veljači, dok je ona snimao Shotgun Wedding. Prema TMZ-u, glumac (48) je J.Lo kontaktirao e-poštom dok je bila u Dominikanskoj Republici, a par je nastavio komunikaciju tijekom sljedećih mjesec dana.

TMZ tvrdi da je Ben poslao Jenhifer email o tome kako je lijepo izgledala tijekom snimanja filma, nakon što su se pojavile slike na kojima je snimala scene vjenčanja s kolegom Joshom Duhamelom.

Podsjetimo, nakon što je prekinula zaruke s Alexom Rodriguezom, Jennifer Lopez viđena je u društvu glumca i bivšeg zaručnika Bena Afflecka. Prema pisanju Daily Maila, zajedno su otišli na romantično putovanje u Montanu, gdje se nalazi Affleckova vikendica.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Paparazzi su ih uhvatili kako sjede jedno do drugog u automobilu, a izvori bliski paru za spomenuti medij tvrde kako je Affleck već nekoliko puta prenoćio u Lopezinoj vili u Los Angelesu.

Lopez i Affleck zaručili su se 2002. godine, ali su godinu dana nakon otkazali vjenčanje, da bi u konačnici 2004. godine objavili prekid dugogodišnje veze.

(express/index)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mančester Siti prvak Engleske

Pucnjava u školi u Rusiji: Devetero mrtvih i više ranjenih