in

IZAŠLA NA SCENU, NASTAO MUK: Nada Obrić se prisjetila nastupa na “MESAMU”

Slatka-Tajna.Eu

Nada Obrić gostovala je u emisiji “Zvezde Granda Specijal” i tom prilikom ispričala jednu od anegdota iz svoje dugogodišnje i bogate karijere. Nada se prisjetila svog nastupa sa čuvenog festivala “MESAM” koji se održavao u Sava centru.

-Ubrzo se dešava čuveni “MESAM”, sve kolege idu sa svojim najvećim hitovima, meni je tada apsolutni hit bio pjesma “Oj ljubavi moja prošla”. Ja sam došla na probu i muzičari već kreću da sviraju pjesmu “Oj ljubavi moja prošla” i ja kažem “ne pjevam tu pjesmu”… Svi su bili u šoku i ja kažem pjevam “Bolna ti ležim”, Bosanac skoči kaže: “Nema govora, da nas ljudi gađaju, da me ubiju na sceni”, a tad sam bila u situaciji jer sam imala hit za hitom, da sam mogla tako i kažem: “Vi ste vrhunski muzičari, dok imam pauzicu napravite aranžman, a drugu strofu ćemo naći” – prisjetila se Nada sa osmijehom na licu i dodala:

– Onda sam tražila mikrofon sa stalkom, a svi pjevači su pjevali sa običnim mikrofonom koji ide iz ruke u ruku… Čuveni Rica kojeg su se svi plašili je rekao: “Ko to traži nemoguće, koja ludača, da izađe da je vidim”. Ja sam rekla ako ne dobijem taj mikrofon neću izaći na scenu da pjevam. Na kraju sam ja uspjela da dobijem taj mikrofon sa stalkom i kad sam izašla, u prvoj strofi je bio takav muk u Sava centru, da se čuo vazduh kako struji, drugi đene, đene i poslije treće strofe ja nisam mogla da odem sa scene-rekla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

How To Draw Animals – Cartoon Style – Step by Step

Kavani produžio ugovor s Junajtedom