in

Radonjić i Bajić nakon pobjede Igokee nad Zvezdom

Slatka-Tajna.Eu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić ocijenio je večeras da je njegova ekipa na današnjoj utakmici bila u potpunosti van ritma, kao i da je uzrok poraza loša igra u odbrani.

“Igrali smo loše u odbrani. U napadu smo na početku stvorili nekoliko dobrih situacija za šut, ali nismo pogađali. Igokea je stekla prednost i to je kasnije uzrokovalo da igra ne bude onakva kakvu smo željeli”, rekao je Radonjić za televiziju Arena sport.

Zvezda je večeras izgubila od Igokee 68:81 u drugom meči polufinala plej-ofa ABA lige.

“U nastavku je energija bila bolja, ali nismo igrali odbranu kao što smo željeli. Imali smo loš procenat šuta za tri… Naravno da ćemo za majstoricu napraviti pripremu i učiniti sve da budemo bolji od Igokee”, rekao je Radonjić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Trener Igokee Dragan Bajić istakao je da je njegov tim odigrao “fenomenalnu utakmicu” tokom svih 40 minuta, a posebno je istakao igru u odbrani.

“Kao što sam rekao u najavi, mislim da moramo da igramo 40 minuta, da nam se ne ponove dvije utakmice iz Beograda kada 35 minuta igramo dobro, a onda padnemo. Moram da napomenem defanzivnu igru svog tima, gdje smo Lojda, Voldena i ostale opasne igrače pod košem zaustavili. Spustiti Zvezdu na 68 poena, to je sjajna stvar”, rekao je Bajić.

On je istakao da njegov tim na majstoricu u Beograd putuje rasterećeno, pun samopouzdanja, ali sa željom da pobijedi i izbori finale.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Savjeti: Kako njegovati ispucale pete

LIJEPO JE IMATI ŽIVOTNOG SAPUTNIKA: Snežana Dakić čestitala kćerki rođendan