in

(NE)Oočekivan potez! Vesna oprostila Đoletu prevaru: Ljubavnica je morala da dobije otkaz!

Slatka-Tajna.Eu

Agonija u porodici Vesne i Đoleta Đoganija zbog prevare polako se stišava. Strasti su se smirile, ali domaćica kuće je donela važne odluke. Izvor Kurira kaže da po svoj prilici od razvoda njih dvoje nema ništa, ali i da Đole svojoj ljubavnici, za koju se ispostavilo da je njegova dugogodišnja poslovna saradnica, po hitnom postupku mora da da otkaz.

Ona je godinama završavala sve što ima veze s Đoletovom i Vesninom karijerom, ali nikad nije želela da se eksponira u javnosti. Zato je Vesnu i zabolelo kad je videla u emisiji “Paparaco lov” da njenog muža ljubi žena koja im je i kućni prijatelj, ali i saradnik, jer joj je zabila nož u leđa. Đoganijeva supruga smatra da je to izdaja i da ona ne može više s njima da sarađuje.

Prašina se polako slegla, Vesna zbog dece i medija ne želi da pravi halabuku, ali je mužu jasno stavila do znanja pod kakvim uslovima će ubuduće nastaviti bračnu zajednicu. Ona se klela u Đoleta i njegovu vernost i poslednjih nekoliko dana je bila i ljuta i zbunjena zbog svega što se izdešavalo, ali i pritiska koji su trpeli.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Štaviše, Đoletu su bliski prijatelji preporučili da poseti bračnog savetnika, koji u ovakvim situacijama može i te kako da im bude od koristi. Otkako je afera odjeknula kao bomba, njima ne prestaje da zvoni telefon, a Vesna na Instagramu više ne objavljuje klipove kako se snima dok igra i peva za društvene mreže, ali je juče postavila klip iz svog doma u kom je pomenula i supruga.

– Evo tu je Đoksi, čisti frižider – rekla je ona snimajući leđa svog muža.

Vesnino lepo raspoloženje za društvene mreže je samo maska, a mi smo se uverili da je van kamera potpuno drugačija. Ekipa Kurira prekjuče je uslikala pevačicu ispred zgrade na Novom Beogradu u kojoj žive, a bila je vidno besna i van sebe.

U nekoliko navrata pokušali smo da stupimo u kontakt sa supružnicima Đogani, ali oni i dalje odbijaju da odgovaraju na naše pozive i poruke.


.

.

.

.

.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić Foto: Nemanja Nikolić , printskrin Paparaco lov


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Chicha Morada pila se i prije carstva Inka

Glejzeri se izvinili navijačima Mančester junajteda